EUROPOWER AGREGATI ZA STRUJU

Agregati iz naše ponude su raznovrsni. Bešumni agregati su pouzdani izvori napajanja za kritične aplikacije kao što su IT ili telekomunikaciona oprema, jer obezbeđuju struju perfektnog napona, nizak nivo buke i lako su prenosni, pa su tako prikladni i za upotrebu u urbanim sredinama, ali i na udaljenim lokacijama i vikendicama.
Industrijski agregati su manjih dimenzija i mase od profesionalnih agregata, te su lakši za manipulaciju. Moguć je izbor automatskog režima rada ili elektrostarta. Osiguravaju odgovarajuću kvalitetnu električnu energiju sa autonomijom u slučaju nestanka struje kao sekundarnom funkijom. Najbolje je rešenje prilikom izvođenja građevinskih radova ali imaju upotrebu i u domaćinstvu za sve električne uređaje, kao što su npr. televizori, frižideri, šporeti, sijalice, računari i mnogi drugi uredjaji.
Često se koriste kao izvori struje za pogon pumpi za navodnjavanje i odvodnjavanje, na traktorskim prikolicama, kao rezervni izvor struje na farmama, inkubatorima i udaljenim plantažama, za pogon raznih poljoprivrednih i baštenskih alata.
Nije retkost da korisnici zahtevaju modeli agregata koji su specijalno proizvedeni za njihove potrebe jer imaju mogućnost ugradnje višenamenske dodatne opreme, kao npr: za solarne panele, telekomunikacione sisteme, laboratorije, fabrike, mega-markete, bolnice. Pruzaju maksimalnu pouzdanost i performanse jer su jednostavni a profesionalni generatori, i takođe se mogu koristiti u svakoj prilici. Agregati za struju iz naše ponude su u praksi pokazali vrhunske rezultate pa ste osigurani da imate kvalitetnog partnera za Vaš alternativni izvor električne energije.





     









Коментари

Популарни постови