GREAT WALL - STEED 6



Proizvodnjom novog modela automobila STEED 6, GREAT WALL je privukao pažnju svih onih kupaca koji za sebe i svoju porodicu žele samo najbolje. Modernog dizajna, luksuzan a pre svega siguran, STEED 6 ispuniće sva očekivanja onih kupaca koji su u potrazi za novim automobilom. 
DIZAJN: 

Novi GWM-ov STEED 6  je kamionet kao nijedan drugi. Sa odvažnim, otvorom za vazduh i istaknutim blatobranom stoji na svojoj zemlji dok prikazuje snažnu/moćnu prisutnost koja nije za one slabog srca. Dodato vizuelnom izgledu ntegrisani su LED pojasi, svetla tipa projektora velikog intenziteta i lepo oblikovan branik kojem je pripojena kompaktna ploča. I to je samo prednji deo… STEED 6 je jedan od najvećih kamioneta na lokalnom tržištu, ali njegove velikodušne dimeznije nisu samo za paradu (prikazivanje).  Zahvaljajući posebno dugom međuosovinskom razmaku, STEED 6 nudi mnogo prostora na zadnjem sedištu.Svi STEED 6 modeli nude obimnu kolornu paletu, 16 inčnih ramova od legure, prednja i zadnja svetla za maglu. Najprodavaniji model Xscape, pored toga nudi jos fabričke bočne stepenice, šine na krovu i šipke u pozadini. 
SIGURNOST: 

Novi GWM-ov STEED 6 je kamionet kao nijedan drugi. Sa odvažnim, otvorom za vazduh i istaknutim blatobranom stoji na svojoj zemlji dok prikazuje snažnu/moćnu prisutnost koja nije za one slabog srca. Dodato vizuelnom izgledu ntegrisani su LED pojasi, svetla tipa projektora velikog intenziteta i lepo oblikovan branik kojem je pripojena kompaktna ploča. I to je samo prednji deo… STEED 6 je jedan od najvećih kamioneta na lokalnom tržištu, ali njegove velikodušne dimeznije nisu samo za paradu (prikazivanje).  Zahvaljajući posebno dugom međuosovinskom razmaku, STEED 6 nudi mnogo prostora na zadnjem sedištu.Svi STEED 6 modeli nude obimnu kolornu paletu, 16 inčnih ramova od legure, prednja i zadnja svetla za maglu. Najprodavaniji model Xscape, pored toga nudi jos fabričke bočne stepenice, šine na krovu i šipke u pozadini.
SNAGA, EKONOMIČNOST, KOMFOR: 

STEED 6 je opremljen GWM-om 2,0 VGT mašinom koja je dobila mnoga priznanja. 
STEED 6 je opremljen menjačem sa šest brzina. Ova mašina trosi 8.8l na 100 u kombinovanoj vožnji. 


(www.greatwall.rs)

Коментари

Популарни постови